Unable to set custom logo's

Hello all,

We’re setting up a DHIS2 installation for the first time and while everything so far has worked well custom logo’s will not persist. When I upload the image then preview its the original DHIS logo I see. I suspect this could be a file permissions problem, I hesitate to continue much further as I fear that my configurations will be lost later as this happened once after restarting Tomcat.

We are using Ubuntu Server 14.04 and following the pdf manual for dhis 2.22.

Any help on this will be appreciated.

···

Adam

Hi Adam,

What format is the logo you’re trying to upload? Only PNG images are supported at the moment.

You can also check the contents of the $DHIS2_HOME/static folder. If the upload succeeds that’s where the custom logo/banner will be stored.

Best regards,

···

On Tue, Mar 22, 2016 at 2:03 PM, Adam Dawoodjee adam.daveed@gmail.com wrote:

Hello all,

We’re setting up a DHIS2 installation for the first time and while everything so far has worked well custom logo’s will not persist. When I upload the image then preview its the original DHIS logo I see. I suspect this could be a file permissions problem, I hesitate to continue much further as I fear that my configurations will be lost later as this happened once after restarting Tomcat.

We are using Ubuntu Server 14.04 and following the pdf manual for dhis 2.22.

Any help on this will be appreciated.

Adam


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-users

Post to : dhis2-users@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-users

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Nicolay Ramm

Front end developer, DHIS 2

University of Oslo

https://www.dhis2.org

Hi Adam,

If you seem to be losing your configuration, that sounds to me that you are running on the built-in H2 database, and not on Postgres. You should probably go to Profile -> About DHIS2 and check which database you are really connected to.

Knut

···

On Tue, Mar 22, 2016 at 2:03 PM, Adam Dawoodjee adam.daveed@gmail.com wrote:

Hello all,

We’re setting up a DHIS2 installation for the first time and while everything so far has worked well custom logo’s will not persist. When I upload the image then preview its the original DHIS logo I see. I suspect this could be a file permissions problem, I hesitate to continue much further as I fear that my configurations will be lost later as this happened once after restarting Tomcat.

We are using Ubuntu Server 14.04 and following the pdf manual for dhis 2.22.

Any help on this will be appreciated.

Adam


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-users

Post to : dhis2-users@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-users

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Knut Staring

Dept. of Informatics, University of Oslo

Norway: +4791880522

Skype: knutstar

http://dhis2.org