Facility layer icons not appearing on the org unit group edit interface

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

···

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.

···

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

image

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

···

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Looks like a (path related) bug to me. Getting the same when running on a clean db locally

image

···

On Mon, May 16, 2016 at 2:08 PM, Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com wrote:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Knut Staring

Dept. of Informatics, University of Oslo

Norway: +4791880522

Skype: knutstar

http://dhis2.org

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

image

···

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

So confirmed by Knut then.

image

···

2016-05-16 14:14 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Would you mind to file an issue here?

https://github.com/dhis2/maintenance-app/issues

Regards,

Jason

image

···

On Mon, May 16, 2016 at 2:14 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

So confirmed by Knut then.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:14 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

No problem. I’ll do it.
Should I create a bug report here https://bugs.launchpad.net/dhis2/+filebug besides the issue you told me?

image

···

2016-05-16 14:20 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Would you mind to file an issue here?

https://github.com/dhis2/maintenance-app/issues

Regards,

Jason

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

On Mon, May 16, 2016 at 2:14 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

So confirmed by Knut then.


Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:14 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Its better if you can put it in the app’s issue pages instead, as that is the main repo for this app.

Regards,

Jason

image

···

On Mon, May 16, 2016 at 2:22 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

No problem. I’ll do it.
Should I create a bug report here https://bugs.launchpad.net/dhis2/+filebug besides the issue you told me?

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:20 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Would you mind to file an issue here?

https://github.com/dhis2/maintenance-app/issues

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 2:14 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

So confirmed by Knut then.


Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:14 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Ok, then. I’ll do it like this.

image

···

2016-05-16 14:25 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Its better if you can put it in the app’s issue pages instead, as that is the main repo for this app.

Regards,

Jason

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

On Mon, May 16, 2016 at 2:22 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

No problem. I’ll do it.
Should I create a bug report here https://bugs.launchpad.net/dhis2/+filebug besides the issue you told me?


Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:20 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Would you mind to file an issue here?

https://github.com/dhis2/maintenance-app/issues

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 2:14 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

So confirmed by Knut then.


Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:14 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

It happens not only with demo/dev servers but with every DHIS2 instance we’ve tried.

So I guess this is a bug.

I’ll report it like this.

Thanks for your reply Jason.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-16 14:08 GMT+02:00 Jason Pickering jason.p.pickering@gmail.com:

Hi Sergio,

This looks like a bug to me or possibly a configuration issue with the server itself.

Those are the images it cannot find.

Regards,

Jason

On Mon, May 16, 2016 at 1:57 PM, Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org wrote:

Hello devs,

I attached a screen I made related with the problem of the Facility layer icons. Please, tell me if I should create a bug on the “Report a bug” section in the Launchpad.

Thanks.

Regards.


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Jason P. Pickering
email: jason.p.pickering@gmail.com
tel:+46764147049

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62

2016-05-09 10:20 GMT+02:00 Sergio Valenzuela sergio.valenzuela@ehas.org:

Hello all devs,

We are trying to configure the facility layer on GIS app, but when we want to choose an icon on the org unit group edit interface, we realized the icons are not loading.

We saw the same behaviour on demo server. but in this case at least the icon is loading on the map when you configure the facility layer on the GIS app (on our instance icons don’t load in any case).

We are using DHIS2 version 2.23 and Build 22882.

Please, check this out.

Best Regards.

Sergio Valenzuela
Fundación EHAS
Telemedicina para países en desarrollo -www.ehas.org

E.T.S.I. de Telecomunicación A.101-9L. Ciudad Universitaria 30, 28040 Madrid - España

Tlfno. (+34) 91 488 87 41: (+34) 687 67 17 62