Problem displaying details of data elements in report

Hello,

After having made sure that the data elements belong to a data element group, and that this group is part of a group set, as suggested by Jason early, I’ve been able to display my categories combination in report for Ou in which I inserted data before this manipulation. Some data have been inserted then for other Ou and other districts, but for some districts, the report is not able to display values and I’m getting this error message: “No values found”. When moving the selection from the district to any Ou belonging to that Ou, in the organization unit tab of the Data Visualizer, I can display their values. This is not the case for all districts though. Some are displaying correctly the values, and some not. And the aggregation for the root level does not have the correct value. I can’t guess what is the problem. I updated the data analytics table twice but it doesn’t change anything. Any idea ?

Best regards

Kader

Please note that this is only the case when, in the data element tab of Data Visualizer, “totals” is switched to “details” in the combo. When using “totals”, there does not seem to have this problem. Each district is showing values.

···

2014-05-15 20:49 GMT+03:00 Kader Irchad Barry kaderb777@gmail.com:

Hello,

After having made sure that the data elements belong to a data element group, and that this group is part of a group set, as suggested by Jason early, I’ve been able to display my categories combination in report for Ou in which I inserted data before this manipulation. Some data have been inserted then for other Ou and other districts, but for some districts, the report is not able to display values and I’m getting this error message: “No values found”. When moving the selection from the district to any Ou belonging to that Ou, in the organization unit tab of the Data Visualizer, I can display their values. This is not the case for all districts though. Some are displaying correctly the values, and some not. And the aggregation for the root level does not have the correct value. I can’t guess what is the problem. I updated the data analytics table twice but it doesn’t change anything. Any idea ?

Best regards

Kader

Hi Kader, we also got this problem in Burkina Faso. The first question i can ask to you is are you using a local DHIS or with internet? If it’s a local database, verify if the form of your request are validate. Because if you have not validate the form of these org unit, this problem can appear. For the aggregation you talking about, verify if there is not a level you put on your data elements param. If all of these are ok, just restart your server.

Sorry for my english

William N. D. OUANGO

Analyste Programmeur

      DSITS

(00226) 79 33 83 84

        72 00 31 22
        66 85 28 18

Hello,

After having made sure that the data elements belong to a data element group, and that this group is part of a group set, as suggested by Jason early, I’ve been able to display my categories combination in report for Ou in which I inserted data before this manipulation. Some data have been inserted then for other Ou and other districts, but for some districts, the report is not able to display values and I’m getting this error message: “No values found”. When moving the selection from the district to any Ou belonging to that Ou, in the organization unit tab of the Data Visualizer, I can display their values. This is not the case for all districts though. Some are displaying correctly the values, and some not. And the aggregation for the root level does not have the correct value. I can’t guess what is the problem. I updated the data analytics table twice but it doesn’t change anything. Any idea ?

Best regards

Kader

···

Le Jeudi 15 mai 2014 17h49, Kader Irchad Barry kaderb777@gmail.com a écrit :


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-users
Post to : dhis2-users@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-users
More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi William,

I’m using DHIS 2 over internet. The forms have been validated, and they can be viewed through Data Entry. And when selected one by one their values can be visualized. The problem occured when selecting the district: the error message were saying that there were no value. Having no idea of the problem I downloaded and installed the latest build. I’m trying to see if this is not related to the cache of DHIS2 or my browser.

Best regards,

Kader

···

2014-05-19 11:49 GMT+03:00 Ouango william williamouango@yahoo.fr:

Hi Kader, we also got this problem in Burkina Faso. The first question i can ask to you is are you using a local DHIS or with internet? If it’s a local database, verify if the form of your request are validate. Because if you have not validate the form of these org unit, this problem can appear. For the aggregation you talking about, verify if there is not a level you put on your data elements param. If all of these are ok, just restart your server.

Sorry for my english

William N. D. OUANGO

Analyste Programmeur

      DSITS

(00226) 79 33 83 84

        72 00 31 22
        66 85 28 18

Le Jeudi 15 mai 2014 17h49, Kader Irchad Barry kaderb777@gmail.com a écrit :

Hello,

After having made sure that the data elements belong to a data element group, and that this group is part of a group set, as suggested by Jason early, I’ve been able to display my categories combination in report for Ou in which I inserted data before this manipulation. Some data have been inserted then for other Ou and other districts, but for some districts, the report is not able to display values and I’m getting this error message: “No values found”. When moving the selection from the district to any Ou belonging to that Ou, in the organization unit tab of the Data Visualizer, I can display their values. This is not the case for all districts though. Some are displaying correctly the values, and some not. And the aggregation for the root level does not have the correct value. I can’t guess what is the problem. I updated the data analytics table twice but it doesn’t change anything. Any idea ?

Best regards

Kader


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-users

Post to : dhis2-users@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-users

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp