get blank attribute in individual records

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

···

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi tran,
i used:
Version:2.17Build revision:17684Build date:2015-01-06 02:03

···

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) < tran.hispvietnam@gmail.com> wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?
Also give me the version you use for testing..

.....
Best regards,
Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin <rin.channara@gmail.com> > wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through
web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the
individual records that i imported. But when i click on one individual
record to fill some attribute and services of data element. and then i
click "complete" button. *After that i back to find instance, then i got
the blank all attributes fields.*

*DHIS2 lastest version

thank you
channara

_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs
Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs
More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

···

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new

  2. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.

  3. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

···

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

SORRY, i got your mail in junk mail,
(I mean the version 17707)
but the way, if i create new, that is OK

but if i import from webAPI, and then i fill service like in my video, it will got the blank all fields.

···

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:03 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new
  1. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.
  1. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi Channara,

I wonder what kind of app you used for importing. I think this app has some problems.
Maybe you should try again with another way.

Best regards,

Tran Chau

···

On Wed, Jan 14, 2015 at 5:16 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

SORRY, i got your mail in junk mail,
(I mean the version 17707)
but the way, if i create new, that is OK

but if i import from webAPI, and then i fill service like in my video, it will got the blank all fields.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:03 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new
  1. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.
  1. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi tran,

i use CURL command to post JSON through the webAPI. but i build in PHP code. i follow the instruction of document: https://www.dhis2.org/doc/snapshot/en/developer/html/ch01s35.html#d5e3716

Before using the previous version was DHIS2 v2.15 or 2.16 seem work fine. but when i upgraded to v2.17 seem many problem occure like create tracker entity, approve data function, user role.

THE STEP TO GET BLANK ATTRIBUTE ARE:

1.After import through webAPI, we can view all track entity by choose: program: [View All]

2.And then click on one track entity for register into the program

3.After fill some data elements and then press “Complete”.

4.Back to view all track entity, you will get the blank attribute of your track entity was filled program

I hope you can understand my problem.

try help me, now my most track entity that filled program already, now got blank attribute, when i go to check table trackentityattributevalue, it doesn’t store, so i losed my data so many records.

Thank you

···

On Wed, Jan 14, 2015 at 9:52 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I wonder what kind of app you used for importing. I think this app has some problems.
Maybe you should try again with another way.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 14, 2015 at 5:16 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

SORRY, i got your mail in junk mail,
(I mean the version 17707)
but the way, if i create new, that is OK

but if i import from webAPI, and then i fill service like in my video, it will got the blank all fields.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:03 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new
  1. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.
  1. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi tran,

If i choose “Track Capture” for entry, it seem doesn’t delete my attribute value.

SO i clearly that the “individual record” has some thing wrong code to delete attribute value.

Thanks

···

On Thu, Jan 15, 2015 at 12:08 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,

i use CURL command to post JSON through the webAPI. but i build in PHP code. i follow the instruction of document: https://www.dhis2.org/doc/snapshot/en/developer/html/ch01s35.html#d5e3716

Before using the previous version was DHIS2 v2.15 or 2.16 seem work fine. but when i upgraded to v2.17 seem many problem occure like create tracker entity, approve data function, user role.

THE STEP TO GET BLANK ATTRIBUTE ARE:

1.After import through webAPI, we can view all track entity by choose: program: [View All]

2.And then click on one track entity for register into the program

3.After fill some data elements and then press “Complete”.

4.Back to view all track entity, you will get the blank attribute of your track entity was filled program

I hope you can understand my problem.

try help me, now my most track entity that filled program already, now got blank attribute, when i go to check table trackentityattributevalue, it doesn’t store, so i losed my data so many records.

Thank you

On Wed, Jan 14, 2015 at 9:52 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I wonder what kind of app you used for importing. I think this app has some problems.
Maybe you should try again with another way.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 14, 2015 at 5:16 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

SORRY, i got your mail in junk mail,
(I mean the version 17707)
but the way, if i create new, that is OK

but if i import from webAPI, and then i fill service like in my video, it will got the blank all fields.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:03 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new
  1. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.
  1. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp

Hi Channara,

This will take some effort on our side to look at it since I Do not have exact idea on your issue.

So, I am waiting permission from DHIS to spend time on this.

Meanwhile, I need you to provide me all the things that would help me understand your import process.

  • php code, explanation on ( data structure you sent to create a new patient, the format of the file used for importing, data structure in that file ). And any file/data/explanation you think that will help me.

Thanks

Best regards,

Tran Chau

···

On Thu, Jan 15, 2015 at 12:08 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,

i use CURL command to post JSON through the webAPI. but i build in PHP code. i follow the instruction of document: https://www.dhis2.org/doc/snapshot/en/developer/html/ch01s35.html#d5e3716

Before using the previous version was DHIS2 v2.15 or 2.16 seem work fine. but when i upgraded to v2.17 seem many problem occure like create tracker entity, approve data function, user role.

THE STEP TO GET BLANK ATTRIBUTE ARE:

1.After import through webAPI, we can view all track entity by choose: program: [View All]

2.And then click on one track entity for register into the program

3.After fill some data elements and then press “Complete”.

4.Back to view all track entity, you will get the blank attribute of your track entity was filled program

I hope you can understand my problem.

try help me, now my most track entity that filled program already, now got blank attribute, when i go to check table trackentityattributevalue, it doesn’t store, so i losed my data so many records.

Thank you

On Wed, Jan 14, 2015 at 9:52 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I wonder what kind of app you used for importing. I think this app has some problems.
Maybe you should try again with another way.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 14, 2015 at 5:16 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

SORRY, i got your mail in junk mail,
(I mean the version 17707)
but the way, if i create new, that is OK

but if i import from webAPI, and then i fill service like in my video, it will got the blank all fields.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:03 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

I need your help to find out the problem. Can you :

  1. Try register a new patient in Find/Add Instance > Add new
  1. Send me log file, program definition screenshot, program stage definition screen shot and any other information that might be useful to analyze.
  1. Also try same thing on demo server and show me.

Best regards,

Tran Chau

On Wed, Jan 7, 2015 at 9:15 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Thanks for the video.

I will try to find out the problem and inform you.

Best regards,

Tran Chau.

On Wed, Jan 7, 2015 at 10:09 AM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi tran,
i used:

Version:
2.17
Build revision:
17684
Build date:
2015-01-06 02:03

On Tue, Jan 6, 2015 at 10:35 PM, Tran Chau (HISP Vietnam) tran.hispvietnam@gmail.com wrote:

Hi Channara,

Can you give me a video or snapshots to describe this bug ?

Also give me the version you use for testing…

Best regards,

Tran Chau.

On Tue, Jan 6, 2015 at 6:13 PM, channara rin rin.channara@gmail.com wrote:

Hi all,
I am so strange happen to me, After i import individual record through web API, and then i go to find instance in individual record, i saw all the individual records that i imported. But when i click on one individual record to fill some attribute and services of data element. and then i click “complete” button. After that i back to find instance, then i got the blank all attributes fields.

*DHIS2 lastest version

thank you

channara


Mailing list: https://launchpad.net/~dhis2-devs

Post to : dhis2-devs@lists.launchpad.net

Unsubscribe : https://launchpad.net/~dhis2-devs

More help : https://help.launchpad.net/ListHelp